2011. január 11., kedd

Pécsi tükrök

Már egy ideje tervezek egy ilyen bejegyzést, és mivel épp nem jutott eszembe semmi aktuális, hát gondoltam itt az idő. A képek két közös tuljadonsággal rendelkeznek, Pécsett lőttem őket, és a valós tárgyak helyett azok reflexióját mutatják. Bár lehet, hogy manapság a tükröződős képek kezdenek egyre inkább megszokottá válni, én rendkívül szeretek ilyesmihez nyúlni, és tehetség(telenség)emhez mérten igyekszem minél inkább egyedi ízvilágúra fűszerezni őket.
A bejegyzés apropója lehetett volna (ha nem halogatom ilyen sokáig), hogy a 2010-es DigitFoto Galánta pályzaton első helyezést szereztem velük.

7 megjegyzés:

Gehring János írta...

Nekem tetszenek az ilyenek. Az 1. és a 4. kedvenc lett!

Kerekes Zsuzsa írta...

Á, én meg nem szeretem a tükröződéseseket :D.
Egyik jobb, mint a másik, nem is választok. Jó volt így egyben látni őket.

andrás írta...

hmm ,remek fotók : "nézel és látsz"

Szabó Szilárd írta...

Tetszenek! A tükör amúgy is valami ősi, mágikus dolog.... Atavisztikusan vonzódunk a tükröződő felületekhez, azt hiszem. Jó sorozat!

shadow írta...

Köszönöm szépen!

joruba írta...

Nagyon jó sorozat. Tényleg klassz. Az igazat megvallva Pécsett magáról a városról elég kevés képet készítek, mert a legtöbb pontjáról ezernyi kép készült már és unalmasnak éreznék egy "enpluszegyediket", viszont az ilyen tükröződések új arcáról mutatják meg a várost, éppen ezért izgalmasak.

shadow írta...

Joruba: Köszi! "Normális" képet én sem nagyon csinálok, inkább ilyeneket, részleteket. Néha meg tudom unni, majd újra és újra kedvet kapok hozzá...monstanában meg időm sincs semmit unni. :-)