2008. szeptember 19., péntek

ICEBAR VIENNA

A változatosság kedvéért megint egy igazi jó városi színteret szeretnék bemutatni.
Az ICEBAR VIENNÁt főként azoknak ajánlom, akik ha átruccanak Bécsbe, a kulturális és szabadidős programok mellett-után egy jó kis bulizástól sem riadnak vissza.
Különlegessége, hogy a világon az elsők között (úgy mint London, Tokio, Koppenhága, Stockholm, Jukkasjärvi) a báron belül minden jégből van. Na jó, csak majdnem, a padló speciel nem, és a jégpadokon az északi sarki kényelmet szolgáló szőrmék sem - már ha valaki üldögélni akarna, ami azért nem jellemző. De a fal, a bárpult, az asztalok, sőt, ami a legviccesebb, a poharak is fagyottak. Jégpohárban gyorsabban el is fogy a koktél/vodka, hiszen nem szorongathatod túl soká. :-) 80 négyzetméteren 50 tonna jég között partyhatsz, -5 °C-ban! Belépés előtt természetesen meleg, kapucnis thermo-ponchokat és kesztyűket is biztosítanak. Nyáron jó egy kicsit beszabadulni a hidegbe, mostanában meg ráhangolódhatsz a télre - szerintem páratlanul vicces és jó kikapcsolódás - személyes tapasztalatból mondom.
Persze nem tartózkodhatsz egész este a mínuszban, de ez nem is jelent gondot, mert az INDIGO CAFE BAR LOUNGE-ot csak egy jó súlyos üvegajtó választja el, és ez a hely is remek, az Icebartól függetlenül is megállja a helyét. Tágas - 450 négyzetméter, 3 szint, jó időben kültéri asztalokkal kiegészülve- igényes, modern és letisztult formavilággal, valamint a bár mögötti, a fénnyel együtt változó antracitkék bárral. A felsoroltak mellett még borospincét idéző sarkot is lehet választani, ami szerintem jól megfér a tiszta formákkal, és színesíti a belső tér hangulatát. Sokszor van élőzene, különféle bemutatók, hetente változatos bulik. De állandó programok is vannak a palettán, úgy, mint latin tánc óra, és magánrendezvényekre is lefoglalható a szórakozóhely. Finomak az ételek és italok, példás a kiszolgálás, kényelmesek a székek és fotelok - ami nem mindegy, ha letáncoltad a lábad, vagy netán megártott a sok koktél. :-)
Érdekesség, hogy az Indigo és Icebar felett megy el az U6, ami különleges atmoszférát kölcsönöz a helynek. Hallani is az elrobogó járatokat, noha nem olyan mértékben, hogy zavaró lenne, de arra pont jó, hogy átérezd a helyzet különlegességét. Az U6 ténye a belül is visszaköszön, felül a téglaboltozat ívén és tágasságán, klassz magas a belső tér. A belmagasság, és a jó szellőzés miatt nem áll meg a levegő, a nemdohányzóknak is nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Ha a sok program nem fáraszt ki estére, vagy netán hosszabb időt töltenél a Császárvárosban, akkor irány az Indigo+Icebar!
http://www.icebarvienna.com

Nincsenek megjegyzések: